Portfolio

Kvarteret Svärdvägen – JM AB

Category: Inredning
Tags: kontorslokaler ny design ombyggnad

Uppdrag: Förvandla en tom kontorslokal till ett spännande och funktionsdugligt kontor, som skulle bli visningskontor för resten av fastigheten.

JM bad mig att förvandla en tom kontorslokal till ett spännande och funktionsdugligt kontor, som skulle användas som referenskontor för resten av fastigheten. Jag tog fram ett inredningsförslag innehållandes  rivning av en del väggar, nya färger och material på golv, väggar, tak, ny belysning och ny inredning, som jag även levererade.

Inbjudan skickades ut till till presumtiva hyresgäster när det var dags för invigning av lokalen. Den första besökaren på invigningen kom till mig efter tre minuter i lokalen och sa att han vill ha lokalen, som den var med möbler och allt. Jag svarade att han kunde få en liknande lokal som renoverades likadant som den här. Det ville han inte. Han ville ha just den här lokalen inklusive allt, inget annat, för att han fick en positiv känsla som han inte kunde säga exakt vad den berodde på men den kändes oerhört bra, berättade han. Han fick sedermera hyra lokalen.