Kontorsflytt och företagsflytt
Är det dags att flytta företaget eller kontoret? Större eller mindre, spelar ingen roll för mig. Jag är er hjälpande hand genom hela kontorsflytten eller företagsflytten oavsett om ni är 20 eller 200 anställda. Jag har flyttat inom alla typer av branscher, industrilokaler, kontorslokaler.
Mitt mål är att ert arbete ska störas så lite som möjligt och att flytten inte ska påverka verksamheten. Jag har arbetat med företagsflytt i mer än 25 år: jag har varit med om det mesta som kan hända, vet hur en flytt bäst förbereds och planeras, och har kompetensen att lösa det som händer under en flytt.
Viktigt för mig är att ni ska känna er trygga med flytten. Därför går vi igenom alla moment, vad som ska ske och i vilken ordning. Jag kan svara på alla era frågor, och tillsammans komma fram till hur vi bäst flyttar ert kontor.
Jag kan dessutom erbjuda en totallösning av projektering, ombyggnad, inredning och färgsättning av de nya lokalerna, förutom att planera och genomföra den fysiska flytten. Jag köper in, levererar och monterar den nya inredningen. Mer om hur jag jobbar med inredning kan du läsa här.

Vad AVMs kunder säger

Nyfiken på fler kunder?

Här är några av dem som jag har hjälpt under mina 25 år i branschen.