Kontorsinredning och inredning
av företagsmiljöer
Alla företag är olika och har olika behov, men den gemensamma nämnaren är att inredningen måste fungera och ha ett syfte. För att skapa er perfekta kontorsmiljö arbetar jag med funktion, akustik, arbetsmiljö, estetik, ljus, ergonomi, grafik och färgsättning.

Jag har ett nära samarbete med arkitekter, och ljuskonsulter för att skapa och förstärka ert varumärke. Vill du att era konferensrum ska ha olika teman eller en reception som speglar er teamkänsla? Behöver era skrivbordsstolar fräschas upp eller ljussättningen ses över? Ska gemensamhetsytorna bli både mysigare och mer lättskötta?

Oavsett vilket behov du har kan jag hjälpa till med allt från små till stora förändringar. I befintliga lokaler, vid flytt till nya lokaler eller vid ombyggnation av era nuvarande.

Jag kan dessutom erbjuda en totallösning av projektering, ombyggnad, inredning och färgsättning av lokalerna. Behövs det ombyggnad eller renovering håller jag i trådarna, jag köper in och ser till att den nya inredningen blir levererad och monterad. Viktigt för mig är att ni ska känna er trygga med projektet, så vi går igenom alla moment och i vilken ordning allt ska ske.

Varför ska du välja AVM?

Här är några exempel på vad jag har hjälpt andra i din situation med:

Confidence Security

Actelion

Casino Cosmopol

Account IT

Nyfiken på andra kunder?

Här är några av dem som jag har hjälpt under mina 25 år i branschen.