Om AVM Projektledning
AVM Projektledning ägs och drivs av mig, Viveka Malmström, sedan jag grundade företaget 1989. Jag har genom åren samlat på mig stor kompetens och erfarenhet av företagsflyttar och har öga för trender när det kommer till kontorsinredning. Jag vet att form utan funktion inte gör någon nytta, men att störst nytta är form och funktion kombinerat!

Jag arbetar med flera underleverantörer som jag har använt i många år och litar på, men det är alltid jag som leder och driver ditt projekt. Oavsett om det är företagsflytt, ombyggnation eller inredning.

Jag arbetar i nära samarbete med dig som kund. Mitt mål är att du som kund ska känna förtroende att lämna över uppdraget till mig - för att i lugn och ro ägna dig åt din verksamhet. Så tar jag hand om allt vad det innebär med företagsflytt och kontorsinredning: lokalsökning, anpassning eller ombyggnad av lokalerna, upphandling och flytt av teknik, säkerhet och inredning, och allt annat som ska förändras i samband med det.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Varför ska du välja AVM?

Här är några exempel på vad jag har hjälpt andra i din situation med:

Valla Park

Actelion

Casino Cosmopol

Täby C

Nyfiken på andra kunder?

Här är några av dem som jag har hjälpt under mina 25 år i branschen.